påsklov

jaaaa då har man uppehåll från skolan i 12 dagar nudå, så det blir en runda till mallorca med familjen. ska bli sååå skönt! nu har ju lägenheten stått tom ett tag så den behöver lite sällskap! och eftersom att vi inte hunnit fixa internet än så kommer jag alltså inte att uppdatera på 11 dagar, så ni får ha ett bra lov sötisar!



puss&kram -L

Mar. 22, 2013

igår så hann jag inte riktigt blogga som jag hade velat eftersom att jag pluggade förfullt, jag måste bara säga att jag är så himla stolt över mig själv för så mycket som jag pluggat denna veckan har jag nog aldrig gjort förr!
också har jag även en super glad nyhet (iaf för mig) för min älskling kom äntligen hem igår!


I'm in love, welcome home darling!

puss&kram -L

Mar. 21, 2013




avklarat

äntligen så är den muntliga delen avklarad, nu kan vi va glada!!



puss&kram -linda&rina

omöjligt att glömma

Jag antar att jag är tillbaka på ruta 1 igen.. fan va du har svårt att hålla dig borta!!!




för mycket plugg

sitter nu här stressad som sören och pluggar samhälle.. och utöver det så har vi matte prov idag vilket kommer gå rent åt helvete.. jag håller på att sprängas av stress inne i mitt huvud.. ni får se till att ha en bra dag för det kommer ju absolut inte jag att ha!



puss&kram -L

storm

har varit hemma sedan halv ett och pluggat en hel den faktiskt.. jag va bara på 1/4 lektioner idag eftersom att vi har hemupg i de flesta ämnena.. jätte jobbigt är det nu, känns nästan som att jag kommer att stressa ihjäl mig själv. tack och hej för mig!






pictures from yesterday










älskar mina tjejer

asså gårdagen var bara sååå himla awesome, längesen jag hade så jävla roligt! man kan ju lugnt säga att det behövdes!

new clothes

äntligen helg, gick med erica till stan idag efter skolan och köpte en klänning (som jag på bilden vikt upp till en tröja) och även ett par nya solglasögon till sommaren! sen imorse va jag även en runda i stan med mamma ovh köpte två bh:ar till min lillasyster och ett svart linne (ej på bild) till mig själv!






in love

Aa nu är det såhär mina vänner att jag är nyförälskad.. i min nya mysse! även om jag liknar en mobbad liten mupp så är den så sköööönt! tycker faktiskt att alla ska ta och köpa sig en liten mössa så slipper jag gå och känna mig mobbad ute på gatorna! 
 
puss på er -L

hemma

tog beslutet att stanna hemma idag eftersom att jag kände mig lite halv dålig.. och det tror jag att jag gjorde rätt i, har skrivit en sida på ett religions arbete som ska va klart tills på tisdag och även gjort en sida på min samhälls upg som trotts allt ska va sex sidor till torsdag i nästa vecka.. men det är alltid en bra början! ha en bra dag sötisar,
endast 9 dagar kvar tills jag är tillbaka!
puss -L

usssh

fyfan vilken dag.. höll en redovisning som fyllde nästan alla A kriterier med slutade endå på betyger D pga att jag missat EN ENDA JÄVLA C KRITERIE.. det är ju bara så in i helvetes sinnessjukt! men jaaa utöver det så har väl dagen varit ganska så bra, varit på UF mässa vilket var lite smått intressant eftersom att jag själv kanske ska stå där nästa år. ska faktiskt bli lite roligt att få känna på att starta något eget! men nu är jag trött och jätte seg i hela kroppen och förutom det så ligger jag även och fryser något så extremt.. så nu ska jag burra in mig i mitt sköna täcke med mina varma mjukiskläder och bara mysa framför en film! godnatt

puss&kram -L

hej mitt vinterland

man kan ju lugnt säga att man blev lite smått förvånad när man reser sig ur sängen och kollar ut genom fönstret.. för vad ser man? joooo att marken är fylld med snö.. jag ville ju att detta skulle vara över nu, men tydligen inte! tur att jag var så smart igår att jag tog och köpte mig en mössa för den kan ju behövas en sån dag som den hära!




morgonbilder






morsning

är nu hemma hos mammsen och har precis duschat, dagen kommer att vara tråkig och endast bestå utav skola.. så jag har alltså inget speciellt och intressant att skriva här idag.. ha en bra dag mina vänner!


party people

kan ju börja med att berätta att jag nog drack men aning mycket igår.. vilket resulterar i att jag idag känner mig döende.. aja manska inte klaga, för visst är det skönt att känna att man lever? va iaf på middag igår med syskonen hos deras mormor och sen lämnade jag dem två minsta där för att gå och möta erica pch elli för att gå hem och kolla melodifestivalen hemma hos mig och bara mysa. sen vid 11 tiden så skrev sofie och frågade om jag va sugen på att dra ut, så det blev en liten skojig spontanare med hemne ovh essan! hade så otroligt skoj och träffade så många härliga människor! sen kom jag hem vid fem och somnade direkt. tackar så himla mycket till alla personer som medverkade! ni är underbara!





puss&kram -L

lördag

gårdagen blev toppen, bowlade med fina vänner och sen drog vi ner till stan för att äta men såklart så var alla kök stänga, så vi tog en fika ist! va hemma vid halv ett tiden. sen vid fem så väckte pappa mig för att han skulle bege sig till österrike med några vänner för några dagars skidåkning! så nu är jag hemma själv med småungarna till på måndag då min lådsasmamma kommer hem från spanien igen och då beger jag mig hem till mammsen som just nu också är hemma ensam pga att min lådsaspappa är på kanarieöarna.. haha aja mycket på en och samma gång..





puss&kram -L

lovely friday

nu beger jag mig till skolan för några timmars lektioner sen vid halv 1 så är det äntligen helg! ska bli så skönt.. jag vet inte riktigt vad som händer i helgen men det dyker väl upp något!





puss&kram -L

Mallorca

 
Ska bli så skönt att komma ner, endast 16 dagar kvar!
 
Puss&kram -L

let it be you

snart är min lediga dag över och jag har hunnit med lite plugg och även att kolla på ett flertal avsnitt av one three hill, åh vad jag är kär i den serien!!! är också såååå himla glad att vi äntligen bokat vår resa till magaluf i sommar, längtar så mycket att jag snart hoppar i taket, wiiiie! men ska ner till mallorca nu om 16 dagar och kolla till lägenheten och bara mysa! ska bli så himla skönt att komma härifrån några dagar!

ledig dag imorn

är så himla glad just nu, resa bokad till magaluf i sommar med mina älskade brudar!!!! ska vi så hiiiiimla awesome, längtar redan!!!

men iaf så kom jag, erica och elli hem till mig runt 1 då vi bokade resa sen åkte dem hem och då hade vi lite kalas för mammi som fyllde 51 år idag! sen så körde brorsan mig hem till pappa vid 7 tiden och nu ligger jag och kollar film med mina älskade små systrar! tur har jag också som är ledig imorgon! hihi



puss&kram -L

lektion

sitter just nu på mattelektion med min älskade lilla smurf, vi har för en gångs skull arbetat flitigt och gjort 10 upg! HEJA OSS ☆






min lilla älskling

färdig badat!


puss&kram -L&WILMA

svar på kommentar

och nu ett litet inlägg till min hemliga kompis som kommenterat några av mina inlägg, om du skriver vem du är så kanske det är en aning lättare för mig att svara på det du skriver! kram på dig ♡

Mar. 05, 2013

äntligen är det jobbiga religiona provet avklarat, kändes inte så bra när jag skrev det men jag får väl hoppas på det bästa! nu sitter jag iaf med lillasyster som hade lust att ta ett bad, och snart så är det dags för lite mat! imorn ska jag hem till mammsen för att fira hennes och mormors födelsedag, ska bli kul att träffa alla syskonen lite!



puss&kram -L

ett stort hat

sitter och äter frukost med mina små pinglor och "taggar" heldag i skolan, 9-17.. är så himla trött på dessa jävla tisdagar så jag hade kunnat smälla till någon. Tack och hej!




puss&kram -L

måndag

sitter just nu hemma hos mamma efter att ha varit och solat i några minuter, så nu är det bara full fart framåt i religions plugget.. för tyvärr så har vi ett dötråkigt prov imorgon som jag antagligen kommer att suga dase på! men ja somsagt, plugget kallar, ska försöka att hinna med lite innan pappasen kommer och hämtar mig ☆



puss&kram -L

plugg söndag

är helt jävla slut i hjärnan efter allt plugg, men endå så måste jag fortsätta.. aja det är bara att hålla ut! men va iaf precis nere och käkade revbensspjäll med familjen, muuuums! och nu sitter jag och käkar en glassbåt som lite efterrätt. Inatt så åker min pappas fru till spanien, så nu är det bara jag, pappa och syskonen hemma i en vecka, får vi se hur det kommer gå! haha. sen på lördag så åker pappsen till österrike, vilket resluterar i att jag tar hand om ungarna, men det är bara i två dagar så det ska bli supermysigt! men nu kallar plugget.. så får väl återvända så att jag blir klar och kan skicka in min uppsats! hoppas att ni alla har en mysig söndag!
 
 
puss&kram -L

Mar. 03, 2013

kom precis på att jag glömde lägga ut en bild på tröjan jag köpte i malmö, så här kommer den!



puss&kram -L

i need you to need me back

vaknade upp vid ung halv 1, vilket gjorde mig jätte förvånad! brukar aldrig sova så länge, plus att jag gick och la mig ganska så tidigt igår, redan vid 11 faktiskt! idag så ska jag plugga en del och bara ta det allmänt lugnt, för imorgon så tar vi nya tag i skolan.. känner mig inte riktigt redo efter att ha haft en jätte lugn helg, första gången på väldigt länge som jag faktiskt inte har festat! men det kändes även en aning skönt att bara ta det lite lugnt för en gångs skull!



puss&kram -L

good is enough

så, nu är melodifestivalen slut.. och nu ligger jag bara här? EN LÖRDAG KVÄLL.. det är inte alls så det ska va.. önskar bara att någon som är lika ensam som mig kom hit och underhöll mig litta, det hade verkligen behövts! men det lär ju inte hända.. det är bara att börja vänja sig vid att vara forever alone!



puss&kram -L


nyförälskad

hey sugar baby, come toooo mama




malmö

har spenderat dagen i malmö med brorsan, hans vän och flickvän! kollade runder i lite affärer och käkade på restaurang, supermysigt var det! fick även med mig en tröja hem, kommer bild på den senare för just nu ligger jag perfekt nedbäddat i min säng och kollar på one tree hill! kvällen kommer antagligen att tillbringas hemma med familjen framför melodifestivalen! eftersom att kvällen inte har något annat roligt att bjuda på!



puss&kram -L

mysig fredag

kvällen har spenderats hemma hos elli med erica, vi har bestämt resa så nu ska det bara bokas, ska bli så himla skönt att äntligen ha allt färdigt! sen kollade vi film och krängde lite chips och dippa! alltid lika mysigt med mina änglar! så nu är jag på bussen påväg hem och man kan ju säga att jag fryser inte bara lite utan jäkligt mycket.. aja får helt enkelt skylla mig själv när jag väljer att ta på mig skinnjacka! men nu blir det medebuuums hem och sova för min del, för jag är så himla trött!


bjussar på en liten söt bild på mig och mina fina flickor!

puss&kram -L

Mar. 01, 2013

äääntligen är det helg, har längtat så himla mycket! vet egentligen inte riktigt varför, för har inget speciellt planerat.. men det är alltid skönt med lite ledighet från skolan! kom iaf precis hem från stan nu och fick självklart men mig något hem (haha förvånande) och nu står jag och lagar lite mat innan jag ska bege mig upp till pappsen och umgås lite med mina små flickor! skriver senare ikväll när jag vet vad som händer!





puss&kram -L

RSS 2.0