shopping beroende

ja då var man hemma från väla och fick även med mig lite fina saker hem! man kan aldrig få för mycket när det gäller kläder, sååååå true!



puss&kram -L

väla

mysdag med mammsen på väla! dags för lite tröst shopping!



puss&kram - L

ledig

vaknade precis efter att ha sovit ut rejält, jag minns inte sist jag drömde såhär mycket under en och samma natt och dessutom att jag kommer ihåg tre drömmar! det är ganska så konstigt endå.. en av drömmarna var att jag och mamma skaffade hund, och den va så himla liten och gosig så jag ville börja gråta när jag vaknade och insåg att allting bara var en dröm.. det är inte roligt när hjärnan lurar en till sånna bra saker för då ser plötsligt verkligheten så himla sunkig ut..

men nu kallar frullen, ha en bra dag i skolan mina vänner! hihi

puss&kram -L

I'll be fine, just not today

Kollar andra avenyn och kränger en massa godis samtidigt som jag ligger och tycker synd om mig själv. toppen kombo! Att man är ledig imorgon gör ju bara saken ännu bättre! äh, nu ska jag kolla vidare!


måste släppa taget

vaknade för ung en halvtimme sen och ligger nu och tänker på allt mellan himmel och jord.. jag vill bara stanna i sängen hela dan för ärligt talat så vet jag inte vad livet går ut på längre.. visst, många säger att allting inte handlar om kärlek? men helt ärligt vad är det då vi lever på? och varför känner man alltid sig så extremt ensam såfort man inte har den dära speciella personen vid sin sida.. det värsta är nog när man blivit intalad att allting är så bra, man blir uppringd varje dag som ledde till samtal som kunde vara i timmar, myskvällar när man bara låg och höll om varandra och det kändes som att man skullr kunna ligga så föralltid.. men plötsligt så bara stannar allting upp och det är precis som att personen aldrig funnits där hos dig. utan det är bara du som har gått och inbillat dig en massa och bildat minnen som framöver bara kommer att betyda något för dig fast att ni är två personer som delat det med varandra. så jo kärlek är livet, frågan är bara den.. vad gör man när man förlorar den.. det ända man känner är känslan av att det gör ont.

som ett hårt slag i magen




att du sjönk så lågt

är nu hemma och försöker plugga så bra jag kan.. men är inte på så himla bra humör. allt är bara skit just nu.. du va den där speciella personen jag absolut inte ville skulle försvinna. all denna tid så har jag bara gått runder i ett stort jävla moln fyllt av falska förhoppningar vilket gör att detta nu gör så himla mycket mer ont än vad det egentligen borde göra. du betydde så mycket för mig vilket jag nog aldrig tror att du förstod.. men nu är det bara att släppa allt, gå vidare och glömma.. men det är inget av det jag vill.

morsning

idag börjar idrotts schemat i skolan som vi har bestämt själva ett par veckor famåt, får vi se hur det kommer gå! jag har iaf sovit så himla dåligt inatt så jag va nära på att gå upp redan kl 3.. det är faan inte okej, förstår inte vad som händer.. men tror det kan bero på att jag tänker på så sjukt jobbiga saker hela tiden vilket får mig att bli orolig och inte kan slappna av.. aja vi får hoppas att det släpper snart, frukosten kallar!



puss&kram -L

trött på skiten

Så! nu tycker jag att jag är färdig pluggad för idag. Har Skickat in min idrott (som va lite sen hihi) sen har jag även pluggat till det muntliga psykologi provet som vi har på onsdag, det känns så in i bombens dåligt för helt ärligt så fattar jag inte alls mycket av det som står i boken.. Men har ju trotts allt en dag till på mig att plugga in det så vi får väl hoppas på att det sätter sig! men nu ska jag gå och äta lite, och jag har en jätte viktig sak som måste göras, men tror jag kommer fega ur som vanligt.. tjaaarå.
 
puss&kram -L

empty promises

sitter just nu hemma i min underbara säng inrullad i min mys filt! men självklart så förstör ju plugget myskänslan något så enormt.. jag har även den oroliga känslan av att jag håller på att bli sjuk för jag fryser så hemskt mycket, att bli sjuk är absolut det sista jag behöver just nu.. har sååå himla mycket jag måste göra i skolan så har absolut inte tid till att ligga hemma. aja vi får hålla tummarna för nu måste jag faceplanta psykologiboken ett tag till..



puss&kram -L

kärlek är ingen lek



Jag trodde på oss.. men jag börjar sakta mer säkert att dra mig ifrån.

Söndags deg

ligger just nu och kollar andra avenyn med flabben fylld av chips, det är vad jag kallar en perfekt söndag! gårdagen startade med krök ute i mariapark med underbart folk och följdes sedan av utgång med min bästa
sofie! 
 

 

Andra avenyn

Just nu så sitter jag i sängen hemma hos mamma med en chai latte i handen medan det 82 avsnittet av Andra avenyn spelas på min datorn. Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar denna serie, den är så himla verklig för mig.. allt som händer och alla känslor som dyker upp i alla de olika scenerna är så verkliga, ibland är det nästan som att man flyter med själv in i handlingen vilket gör att spänningen höjer sig en aning. Det är som en andra vän till mig, varje gång jag känner mig ensam på något sätt så sätter jag alltid på ett avsnitt vilket direkt får mig på andra tankar. Rekommenderas starkt!
 
Puss&kram -L

Efter många om och men

Nu har jag efter många om och men äntligen bestämt mig för att börja blogga igen. Anledningen till att det inte har kommit upp några nya inlägg är att jag inte riktigt haft tiden och har absolut inte haft lusten till att skriva nu under en längre tid. Men nu så känner jag att det är dags för mig att börja igen, mest för att det händer så mycket i mitt liv just nu, både positiva och negativa saker som jag så gärna bara vill få ur mig. Som ni ser så har jag även bestämt mig för att radera allt gammalt och börja om på nytt, för mitt liv ser inte precis likadant ut som det gjorde förr. (vilket jag är så himla tacksam för) Så med dessa orden så hälsar jag mig själv välkommen tillbaka! 
 
puss&kram - L

RSS 2.0